Fotballspiller og fottbaltrener
17
år som profesjonell fotballspiller
165
Liga mål

John Barnes

Fotballspiller og fottbaltrener
Om

John Barnes begynte sin fotballkarriere i Watford, og ble raskt anerkjent som et av engelsk fotballs største talenter. Barnes skal ha en stor del av æren for at den umeritterte klubben utenfor London tok en sensasjonell andreplass i serien i 1982/83-sesongen, og ble belønnet med landslagsdebut etter at sesongen var over.

I årene som fulgte fortsatte Barnes sitt storspill for Watford, og havnet etter hvert i søkelyset til de store klubbene. Han scoret også et fantastisk mål mot Brasil i en landskamp i 1984, og deltok i VM-sluttspillet i 1986.

Sommeren 1987 ble Barnes kjøpt av Liverpool FC for 900 000 pund. Overgangen var noe overraskende, ettersom det var ventet at Barnes ønsket å bli i London. Overgangen gjorde Barnes til historiens andre fargede spiller i Liverpool.

Historisk sett hadde få londonere lyktes på Anfield, men Barnes ble et unntak fra dette mønsteret. I sin første sesong i Liverpool scoret han 17 mål, ledet klubben til et suverent ligagull, og ble kåret til årets spiller i England. I 1989/1990-sesongen var han med på å vinne enda et ligamesterskap, og ble nok en gang kåret til årets spiller.

Høsten 1991 pådro Barnes seg en alvorlig akillesskade, og mistet nesten hele sesongen. Da han kom tilbake hadde han mistet noe av farten som hadde gjort ham til en av ligaens mest fryktede spillere, og han ble etter hvert omskolert til ballfordeler på midtbanen. Skaden satte også en stopper for hans drøm om å spille for en av toppklubbene i Italia eller Spania.

Barnes forlot Liverpool i 1997, og spilte korte perioder i Newcastle United og Charlton Athletic før han la opp som aktiv spiller i 1999.

Hvorfor velge oss?

Skap opplevelser for deres arrangement med spillere i verdensklasse.

Unike kontakter

Vi har mange kontakter som kan hente de rette legendene til Norge.

Globale legender

Vi har legender over hele verden, klar for å bli med på deres neste event.

Top notch

Våre arrangement er ikke som alle andres. Vi har med elementer som gjør hele opplegget gjennomført.

Bli kjent med legendene

Bli kjent med noen av verdens største fotballstjerner.

Meld din interesse så tar vi kontakt med dere!

Takk! Den e-post er sendt inn.
Oops! Noe gikk galt under sendingen av skjemaet.